2024-11-18
[✨屯门咖吔•一再回访嘅新加坡菜😽]#咖吔 #屯门 🥢二人套餐A $248🥢无骨海南鸡(例)海南鸡去骨,食落啖啖肉好方便,肉质又嫩滑,好高质👍👍🥢樱花虾柚子沙律沙律配上柚子,感觉超清新开胃!大量樱花虾更加令呢道沙律味道上有更多层次,唔错🤤🥢五彩自家手打虾饼虾饼好香脆惹味,虾肉新鲜弹牙,好正嘅一份小食😳🥢马拉盏通菜 马拉盏唔算太辣,味道好浓郁,配搭爽口通菜,好滋味🤩🥢鸡油香饭(2碗)油饭香气四溢,油份唔会太重😊☕️斑斓椰子冰 +$8微甜,大大杯超解渴🥰☕️椰青 +$18好清甜🤩💯————————♡♡♡♡♡♡————————✨总结餐厅坐得好舒服,二人套餐性价真系好高,食物质素亦完全无妥协,好食又抵食,令人一再回访唔系无原因!📍咖吔🏠屯门屯隆街1号锦荟坊3楼301-306号舖 #jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食评 #香港餐厅 #屯门 #屯门美食 #屯
#咖吔 #屯门
🥢二人套餐A $248
🥢无骨海南鸡(例)
海南鸡去骨,食落啖啖肉好方便,肉质又嫩滑,好高质👍👍
🥢樱花虾柚子沙律
🥢五彩自家手打虾饼
虾饼好香脆惹味,虾肉新鲜弹牙,好正嘅一份小食😳
🥢马拉盏通菜
马拉盏唔算太辣,味道好浓郁,配搭爽口通菜,好滋味🤩
🥢鸡油香饭(2碗)
油饭香气四溢,油份唔会太重😊
☕️斑斓椰子冰 +$8
微甜,大大杯超解渴🥰
☕️椰青 +$18
好清甜🤩💯
————————♡♡♡♡♡♡————————
✨总结
📍咖吔
🏠屯门屯隆街1号锦荟坊3楼301-306号舖
#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食评 #香港餐厅 #屯门 #屯门美食 #屯门好去处 #屯门食好西 #屯门餐厅 #咖吔