2023-06-20
🟠 屯门川菜米线 - 重庆馆 🟤味道 : 🟠🟠🟠🟠 4 / 5价钱 : 🟤🟤🟤🟤 4 / 5环境 : 🟠🟠🟠🟠 4 / 5位置 : 🟤🟤🟤 3 / 5推荐 : 🟠🟤🟠🟤 4 / 5➿ 环境 · 卫生 · 服务 . 小店嚟讲 枱同枱之间唔迫有空间 够冷气 舒服. 川菜米线店嚟讲 都好干净 唔会成枱油淋淋 又唔会成间店一阵味➿ 尖椒猪肚饭 $45. 每次见到川菜餐牌有呢一道可以叫 必叫 !!!. 味道略嫌唔够辣 汁唔够多 . 猪肚冇腥臭味 切得大小适中 唔会太幼太粗. 份量超大份!!! 无论尖椒定猪肚定饭都好多!! 男仔都实够饱!👍➿ 酸辣桂林米线 $58 (已包一款凉菜小食) 另加凉拌薯仔丝 (另加一款一款小食 $10) . 猪耳同薯仔丝都好食 唔靠个汤就咁食都已入味. 浓味汤底 个味好够 有酸味又够辣 系有dd油 但我都会回头再食!!. 米线控如我 从此屯门多一个选择 唔使成日食云川🤪. 超级大碗嘅米线 又系! 无论米线配料猪耳定薯仔丝都超多!!. 价钱连饮品 我地拣左唔使加钱嘅冰红茶 有点小失望 我以为系自家制嘅 点知系康师傅冰红茶一枝 甜到呕🤢.
味道 : 🟠🟠🟠🟠 4 / 5
价钱 : 🟤🟤🟤🟤 4 / 5
环境 : 🟠🟠🟠🟠 4 / 5
位置 : 🟤🟤🟤 3 / 5
推荐 : 🟠🟤🟠🟤 4 / 5
➿ 环境 · 卫生 · 服务
. 小店嚟讲 枱同枱之间唔迫有空间 够冷气 舒服
➿ 尖椒猪肚饭 $45
. 每次见到川菜餐牌有呢一道可以叫 必叫 !!!
. 味道略嫌唔够辣 汁唔够多
. 猪肚冇腥臭味 切得大小适中 唔会太幼太粗
➿ 酸辣桂林米线 $58 (已包一款凉菜小食)
另加凉拌薯仔丝 (另加一款一款小食 $10)
. 猪耳同薯仔丝都好食 唔靠个汤就咁食都已入味
. 米线控如我 从此屯门多一个选择 唔使成日食云川🤪