由于我工作关系,午餐都系屯门市广场度食。我已经食过呢间好几次,只系奇怪午市黎讲佢唔算多人,明明呢头食西餐佢算系好好食。环境、食物同服务都真系好好,价钱以个呢个质素黎讲好合理。讲返我食过几次既午餐,头盘可以拣沙律或汤,我基本上都系拣沙律,包括图入面既薯仔蛋沙律加火腿同菠萝薯仔沙律。我想讲个两个沙律都系好食!主菜我食过德国肠拼盘、鲜虾咸蛋意大利饭同带子扁意粉配海带汁。德国肠拼盘实在好大份,我都几乎食唔哂,个酸椰菜虽然我麻麻地,但味道比响柏林当地食过𠮶次好好多,系就左香港人既口味。另外个意大利饭同意粉真系有惊喜,一般其他地方食都会好重味好腻,但佢地个味道调整得相常平衡。同埋咸蛋同海带呢两样野fusion落西餐原来又几夹!甜品系雪糕,暂时试过抹荼、咖啡同伯爵茶,为个午餐划上一个美丽既句号。如果你系想追求环境舒适,服务态度好(系好好) 而食物又唔错既餐厅,呢间系唔错既选择!
环境、食物同服务都真系好好,价钱以个呢个质素黎讲好合理。

雪糕(太多味就唔一一post)
带子扁意粉配海带汁
德国肠拼盘
鲜虾咸蛋意大利饭
薯仔蛋沙律配火腿
菠萝薯仔沙律
2023-04-19
雪糕(太多味就唔一一post)
带子扁意粉配海带汁
德国肠拼盘