2024-10-12 157 浏览
<< #大口妹美食推介 >🤗本身系屯门人嘅我,近期发现咗一间可以外卖嘅新鲜鱼生,非常之方便,喺景峰轻铁站行过对面就系啦,即叫即做,最值得一赞佢啲寿司鱼生系劲大劲厚,价钱亦都唔贵!所以好想介绍各位屯门友!🤩另外除咗有鱼生,寿司,仲有拉面,同埋其他急冻食品!眼见舖头有好多急冻榴梿,急冻饺子小笼包,急冻生蚝,仲有我最钟意嘅海胆,海胆可以一板板咁买,🤩非常之吸引!💁🏻‍♀️网上社交平台佢哋亦都有详情可以click入去社交平台度观看,大时大节多人食饭,都有盆菜可以订!即订即做,超丰富满满嘅盆菜社交平台亦都有相片可以供应!仲有羊腩煲同鸡煲卖,天气开始冻大家可以订购!食物介绍:🐟三文鱼半磅 $110半磅三文鱼,又厚又大块,都可以切到10片!新鲜鲜甜,食鱼生必叫!好食👅👅👅👅👅🐠油甘鱼(4片) $72油甘鱼鲜甜,亦都系厚切大大块,我都未食过咁大块咁厚嘅油甘鱼,大家可以去试吓!好食👅👅👅👅👅🐣腐皮芝士玉子寿司 $40旧寿司好大嚿😹除咗个玉子大嚿,个芝士亦都好香,配埋一齐食,非常满足!好食👅👅👅👅🥗腐皮吞拿鱼沙律寿司 $24腐皮寿司,我一向都钟意食,因为腐皮有种味道吸引,加埋吞拿鱼都

食物介绍:
🐟三文鱼半磅 $110
好食👅👅👅👅👅

🐠油甘鱼(4片) $72
好食👅👅👅👅👅

🐣腐皮芝士玉子寿司 $40

🥗腐皮吞拿鱼沙律寿司 $24
腐皮寿司,我一向都钟意食,因为腐皮有种味道吸引,加埋吞拿鱼都好配,又系一样咁大嚿,我大口妹一口放晒落去口,劲满足😌

🦑黄金鱿鱼 花之妣恋寿司 $48
都系叫寿司会必叫花之恋,今次呢个上边冇三文鱼子,就系黄金鱿鱼,平时黄金鱿鱼寿司就会成日叫,今次MIX埋一齐都系第一次,好夹!

🍣花之恋寿司 $36
应该都唔需要多介绍花之恋系乜嘢啦,最主要系佢嘅三文鱼好好食,呢间三文鱼劲厚切,所以成个花之恋都非常之满足!钟意食三文鱼花枝恋记得叫呢个!

回头率🈵🈵🈵🈵

🚃景峰轻铁站对面步行2分钟