2024-10-07 361 浏览
劲!夸!张!超香浓抹茶味!屯门日式甜品店西尾抹茶刨冰抹茶味好浓郁!追加嘅抹茶蕨饼都好香!比抹茶粉包裹住,而且劲烟靭,配埋抹茶冰一齐食就最正😍食咗大半个都唔会觉得好甜!而且仲好浓抹茶味!镰仓蕨饼一盒入边有10件,每件蕨饼都好烟靭,同平时嘅蕨饼有啲唔同,佢系软身唔系细细件,劲大件好似成嚿糯米糍🤣🤣🤣拮起上嚟系劲软腍腍😍加埋黑糖浆落去就最好食🥳黄豆粉香浓,而且落得劲多!另外再嗌咗两杯限定特饮-芒果乳酪蕨饼特饮同夏の濑户内伯爵红茶柠檬蕨饼特饮!好贴心有得拣size,可以一边食刨冰一边饮嘢🥳芒果乳酪蕨饼特饮好香,乳酪就好似cream咁顺滑~伯爵红茶本身唔会话好甜,面头有一球雪葩,而将底部嘅蕨饼捞匀之后甜到啱啱好!记得要捞匀饮!入边都好多位置可以几个朋友一齐食倾吓偈,都坐得好舒服而且餐牌真系好多款刨冰可以拣!
劲!夸!张!超香浓抹茶味!屯门日式甜品

西尾抹茶刨冰

另外再嗌咗两杯限定特饮-
芒果乳酪蕨饼特饮好香,乳酪就好似cream咁顺滑~

入边都好多位置可以几个朋友一齐食倾吓偈,都坐得好舒服
而且餐牌真系好多款刨冰可以拣!