2023-10-06 103 浏览
今日同埋小朋友一齐去屯门玩,玩到夜晚一班妈妈经过见到有间中菜,望落好吸引,见到个menu都几啱我哋食,于是快快手入咗去😆唔好饿亲小朋友🥹我地叫咗莲藕煎肉饼,莲藕饼煎到细细块,但份量唔会话好少,都有好多件。外面煎到金黄色😍😍猪肉同莲藕碎既份量合得啱啱好😋😋跟住到德国脆皮猪手。猪手上到嚟已经帮我哋起咗啲肉,唔使自己逐啲逐啲切👍👍猪手肉口感唔错,小朋友都咬到😄皮烧得脆脆地,肉嘅份量都算。仲有虾球豆腐蒸水蛋。小朋友最钟意食蒸水蛋,呢度蒸水蛋蒸得好靓,食落都好滑。唔会落得太多豉油,小朋友好啱食。而且仲有豆腐同虾。用料充实👍👍最后系翡翠炒龙趸球😍😋龙趸球炒得好野味☺️☺️用西兰花炒😋😋大人小朋友都食得。最主要龙趸球好新鲜,份量又唔会话好少😗总括而言,餐厅食物质素唔错,就算客多都keep到上菜速度正常,而侍应态度和蔼亲切,下次会再嚟光顾。真系大人小朋友都啱食呀!