突然间好想食寿司刺身😝😝 见到屯门景峰轻铁站隔离有呢间寿司冻肉专门店,过去睇下发现都几吸引☺️☺️☺️ 食物款式好丰富🥰🥰🥰 有大大个$35拉面餐牌,非常抵食🤪 不过是日我都系想食寿司刺身多啲,咁佢寿司刺身都唔贵😝😝好值得试下☺️☺️餐厅虽然置有少量立食位,但主打做外卖既,除咗寿司刺身,仲有鸡煲羊腩煲盆菜等等,当然仲有冻肉柜卖冻肉啦🥰🥰 仲有好吸引既各地零食,好似人气既日本名古屋虾片和NY Cheese 饼干都有😙😙 仲有台湾呀香港特色小食酱油🤪🤪🤪我叫咗好多野食,加埋$500都唔洗😍 超级抵😍又好味😀😀希灵鱼刺身六片半磅三文鱼刺身蟹膏花之恋花之恋腐皮吞拿鱼沙律腐皮芝士蟹子腐皮带子裙边三色鱼生饭(带子、开赤海虾、三文鱼)五香猪肉干真心推介呢间寿司冻肉专门店,位置喺景峰轻铁站隔离,非常方便😉😉叁寿司冻肉专门店 (屯门)屯门青翠径9号多宝大厦上层34号舖

我叫咗好多野食,加埋$500都唔洗😍 超级抵😍又好味😀😀

希灵鱼刺身六片

半磅三文鱼刺身

蟹膏花之恋
花之恋

腐皮吞拿鱼沙律
腐皮芝士蟹子
腐皮带子裙边

三色鱼生饭(带子、开赤海虾、三文鱼)

五香猪肉干

寿司冻肉专门店 (屯门)
屯门青翠径9号多宝大厦上层34号舖
2024-02-03