2025-01-14
返工咁辛苦,放工梗系要同朋友食好嘢啦!放工约咗朋友去屯门市广场食 《 炑八韩烤》🔥逢送多款韩式前菜,包括酸萝卜、凉拌豆芽、泡菜、薯仔蓉、酸青瓜、胡麻汁沙律菜🥗🌟免费无限添加🌟🔸芝士粟米䊢 - 芝士🧀烧得有少少焦香,半溶状态捞埋一粒粒香甜嘅粟米食🌽 😋🔸泡菜鸡蛋 - 香辣🌶️泡菜混合鸡蛋浆,味道非常match🔸盐葱牛舌旨味套餐🔹盐葱牛舌薄切牛舌够弹牙,配上盐葱味道,咸香味突出,提升层次,🔹牛五花肉牛脂比例较重,非常抢火,要小心容易烧㶶,可以夹着生菜一齐食,减少油腻感🔹梨汁鸡腿肉把鸡腿肉烤得焦香,皮脆肉嫩🔹秘制酱油猪五花猪五花肥瘦均匀,油花经过烧烤,感觉冇咁肥腻,秘制酱汁非常惹味🔹葱蒜牛胸腹肉经过腌制过后味道浓郁,配上葱蒜香气四溢,咬落肉质比较有口感🔹芝士生蚝生蚝非常饱满,浸在芝士酱内滚起便食得🔹韩式薯仔牛肋骨汤热辣辣嘅薯仔汤,牛肉味道浓郁,牛肋骨炆得非常软淋,薯仔🥔索晒个汤好好食🔸石头锅饭热辣辣嘅石锅饭,上面铺满有好多配料,客人可随自己喜好加入辣酱份量捞匀来食🔸韩式紫菜饭多款唔同嘅烧肉,最适合配上韩式紫菜饭,加上烧汁一齐食🔸1杯姜橙热饮🔸1杯玫瑰佛手柑热饮两款饮品都好适合冬天饮用,饮完暖胃
放工约咗朋友去屯门市广场食 《 炑八韩烤》🔥
🌟免费无限添加🌟
🔸泡菜鸡蛋 - 香辣🌶️泡菜混合鸡蛋浆,味道非常match
🔸盐葱牛舌旨味套餐
🔹盐葱牛舌
薄切牛舌够弹牙,配上盐葱味道,咸香味突出,提升层次,
🔹牛五花肉
🔹梨汁鸡腿肉
把鸡腿肉烤得焦香,皮脆肉嫩
🔹秘制酱油猪五花
🔹葱蒜牛胸腹肉
经过腌制过后味道浓郁,配上葱蒜香气四溢,咬落肉质比较有口感
🔹芝士生蚝
生蚝非常饱满,浸在芝士酱内滚起便食得
🔹韩式薯仔牛肋骨汤
🔸石头锅饭
🔸韩式紫菜饭
多款唔同嘅烧肉,最适合配上韩式紫菜饭,加上烧汁一齐食
🔸1杯姜橙热饮
🔸1杯玫瑰佛手柑热饮
两款饮品都好适合冬天饮用,饮完暖胃又滋润🥰