2016-02-17
平时成日都会去屯门市广场行下,但就好少留意到呢间what the pho~原来系正baby cafe隔离炸,一于试下先呢到既座位都算系几多~而且staff既数量真系非常之多~!!好事黎既XDD叫左两杯饮品- 三色冰($34)同埋紫醉金迷($38)~本来酷爱三色冰既我地想两杯都叫晒佢,但又想试下新野就叫左紫醉金迷~ 紫醉金迷其实系金葡萄汁+芒果汁+梳打🍹几fresh既配搭,但系个人都系偏好三色冰😂香芒软壳蟹米纸卷($68)真系几唔错呢👍🏻 芒果好甜而且软壳蟹香脆得黎都算多肉🤔 配上生菜、薄荷叶等配料好清新!米纸卷烟韧😋蛋网海鲜炒金边粉($74)❤️ 睇落唔算好多,但原来都几大份!金边粉炒得干身,海鲜份量适中,不过金边粉过左无几耐之后就好痴埋一旧了🙈小食拼盘($88)!个人认为质素啦一一般般~ 因为份量不多性价比不算高,不过木瓜沙律系几好食既,好酸好开胃😍 香辣肉松粉皮生菜包($74)~ 呢个好满意呢👍🏻 肉松调味好好,辣辣地好过瘾,而且配上粉皮生菜包住黎食,多重味道多重口感😋😋 而且粉皮同肉松份量好多,好似食极都有咁😂食左咁多野点可以唔点返个甜品?每次食越南泰国菜必点的香芋西米糕($34)
原来系正baby cafe隔离炸,一于试下先
好事黎既XDD
紫醉金迷其实系金葡萄汁+芒果汁+梳打🍹
几fresh既配搭,但系个人都系偏好三色冰😂
真系几唔错呢👍🏻
芒果好甜而且软壳蟹香脆得黎都算多肉🤔
配上生菜、薄荷叶等配料好清新!米纸卷烟韧😋
睇落唔算好多,但原来都几大份!
个人认为质素啦一一般般~
呢个好满意呢👍🏻 肉松调味好好,辣辣地好过瘾,
而且配上粉皮生菜包住黎食,多重味道多重口感😋😋
而且粉皮同肉松份量好多,好似食极都有咁😂
每次食越南泰国菜必点的香芋西米糕($34)!
入口滑溜椰汁味浓郁,但硬系争紧d野咁既?
因为我平时食开既西米糕都有一粒粟米点缀,呢到无所以卖相上争少少😂
整体黎讲味道质素都唔错~ 价钱都尚算合理
重点系呢到既食物款式真系非常多,超级目不暇给~
下次可以黎试下其他既款式~!