2023-04-25
之前系青衣食过佐贺嘅火锅,感觉唔错,前一排见到屯门都开咗分店即时bookmark 𠮶阵见到门口太多人等位,所以隔咗一排揾个平日去食,唔洗同人迫今日六点几去到餐厅,好彩唔洗等位可以直入餐厅系新开张,所有嘢都好新亦都冇油烟味,座位都好好坐!今次食左美国和牛放题,有96款食物,甜品,雪糕,饮品,前菜可以系自助柜拎,饮品除咗一般嘅汽水,无糖茶,仲有热朱古力,咖啡等等🤟🏻尝味烧肉盛坐低无耐,职员就攞咗呢盘肉过嚟,睇落唔系好多,但食完都有几分饱呢几款肉入面我最钟意骨付牛肋肉,有较多嘅油脂,感觉似牛仔骨,骨边位既肉特别香同有肉味而枱上嘅烧汁亦都同烧肉好夹牛舌 & 和牛牛肩肉烧完嘅牛肩肉都有牛肉香味,肉质唔错,虽然未到日本和牛入口即溶,但肉质都软淋同有较重既肉味,而牛舌就有较多油脂,烧完肉质够爽弹食到中后期,烧肉配生菜,冇咁腻可以食到几块另外呢到都有唔少炸物,蔬菜,鸡肉,猪肉同海鲜选择,炸物质素都几好,落单后送上枱都热辣辣,特别系鱿鱼天妇罗好香口👍🏻蔬菜都好新鲜,特别系菇类,配上牛油去烧,香口得黎又有浓浓既菇味
尝味烧肉盛
牛舌 & 和牛牛肩肉