2024-08-08 922 浏览
Honor Knight Restaurant 🔅Australia Grass-Fed Ribeye($298)🔅我哋拣咗5成熟🥩,口感啱啱好,肉质松软嫩滑,切开多肉汁,作为配菜既薯蓉都好好味!🔅 Scallop & Portobello Sauce Linguine ($188)🔅 扁意粉既口感好好🍝,份量好足够,蘑菇汁🍄‍🟫好浓好香,配意粉一流!带子煎到金黄色啱啱好,表皮香口得嚟又食到内里带子既嫩滑😙。🔅Spring’s First Kiss ($58)🔅系杯既外面黐咗好多玫瑰🌹花瓣,令成杯野好靓好啱打卡!饮落清爽,味道自然不会假🤩。🔅Butterfly Pea Passionfruit Soda ($48)🔅Soda好清凉🧊,加上蝶豆花同热情果有少少酸酸地,非常消暑开胃✨!餐厅位于轻铁屯门泳池站🚃隔离,非常易揾。今次特别预早book位同朋友庆祝生日🥳,餐厅前一日会预先wts confirm写碟🎂($50),除咗写生日祝福外,店员都会帮我哋影即影即有留念📸,好适合纪念日💕或者庆祝🎇。餐厅周围都系落地玻璃,景观开扬✨,餐厅环境都好靓好舒服。
Honor Knight Restaurant

🔅Spring’s First Kiss ($58)🔅