2023-11-02
呢间食炸鸡同Pizza嘅餐厅想食好耐了,今次终于有机会食下啦😍大推介pizza韩式海陆 regular $163 10吋香辣虾,韩式烤肉,香辣薯角,蘑菇,青椒,辣椒碎,牧场酱酸忌廉酱,马苏里拉芝士,意大利香芹,紫洋葱牧场酱底Marumaru嘅薄饼最近成为左小编嘅最爱,因为佢哋嘅配料非常创新,但味道一啲都唔会觉得奇怪,仲非常好食。呢款薄饼配料主要为虾同埋韩国烤肉,虾肉非常弹牙,韩国烤肉比想像中更出色,本身烤肉有调味,而且入边有肥猪肉,所以咬落爆汁令到薄饼完全唔会干,而且味道浓郁加埋蘑菇青椒,辣椒碎等等嘅配料,口感味道都非常冲击。小编非常推荐!半半炸鸡 $223 12件黎到呢度各种各样唔同口味嘅炸鸡眼花撩乱,半半炸鸡就可以解决选择困难症嘅各位!今次小编拣咗香蒜口味同埋蜂蜜口味嘅炸鸡香蒜口味嘅甜甜地带咸唔会掩盖炸鸡嘅味道,亦都有少少类似芝士粉嘅口感,几新鲜!二蜂蜜口味就系韩式炸鸡嘅标配蜂蜜嘅口味,令到食炸鸡唔会咁油腻!而呢度嘅炸鸡炸皮非常薄卜卜脆嘅口感,令人欲罢不能!Pineapple flora iced tea $48呢杯系几清新嘅特饮,菠萝柠檬薄荷为主体嘅饮品,无论系食薄饼或者食炸鸡
韩式海陆 regular $163 10吋
香辣虾,韩式烤肉,香辣薯角,蘑菇,青椒,辣椒碎,牧场酱
酸忌廉酱,马苏里拉芝士,意大利香芹,紫洋葱
牧场酱底
半半炸鸡 $223 12件
Pineapple flora iced tea $48
呢杯系几清新嘅特饮,菠萝柠檬薄荷为主体嘅饮品,无论系食薄饼或者食炸鸡饮完呢杯都可以大大减轻大家嘅油腻,咁又唔会太甜,饮完又可以继续作战!