2019-12-04 197 浏览
今日同屋企人系屯门食饭~ 屯门嘅红桥出名多野食,一于食吓呢间西餐厅啦!😍入到去都几大几阔落,灯光比较昏暗,好有气氛,仲有好多吊灯,感觉更加浪漫。🤩先来个餐汤,系野菌忌廉汤,饮落去好浓郁,亦都有少少菌类喺度,增添口感。仲有个沙律,大量既蔬菜上面放咗千岛沙律酱,好食又健康。😌主食方面,有「龙虾汁海鲜意大利饭」龙虾汁好浓郁,加上唔同嘅海鲜,包括有青口同埋大虾,新鲜!🤣「黑松露大啡菇长通粉」黑松露味道浓烈,大啡菇更加系吸晒黑松露既味,咬落去好多汁,长通粉煮得好烟银,唔会太硬,岩岩好。🤤「安格斯牛扒」我哋叫咗5成熟,咬落去肉质软腍,口感唔错,仲好大块tim!「BBQ酱猪肋骨」个汁酸酸甜甜,好入味,猪味都几浓,咬落去肉汁充足,值得一食!💓甜品方面,有芝士蛋糕、哈密瓜雪芭、芒果杯,几多选择!👀总括而言,我系一间适合一家大细去食西餐既餐厅!😆😆

是日餐汤  忌廉野菌汤

龙虾汁海鲜意大利饭

安格斯牛扒

甜品方面,有芝士蛋糕、哈密瓜雪芭、芒果杯,几多选择!👀
是日甜品

总括而言,我系一间适合一家大细去食西餐既餐厅!😆😆
等候时间
15 分钟 (堂食)
是日餐汤  忌廉野菌汤
安格斯牛扒