2021-03-10 736 浏览
❶ 经典汉堡 $68(外卖+$2)5oz牛肉汉堡|纽西兰车打芝士|蕃茄|生菜|招牌特制酱•今次屯门真系有屯门牛啦🤣🐮呢间系屯门近排新开嘅黄店汉堡💛佢地夜晚都依然系做紧外卖 等啲食客仔都食得安心💛•佢地系即叫即制🍔成个包都好厚身🤤虽然系外卖 隔左一阵 本身好惊个包会湿哂淋哂😣虽然一咬落呢个厚厚嘅芝麻面包仲系好够脆😚不过其实算系有少少偏硬身🤨但就唔会有淋哂嘅包嘅质感出现🤣•但最吸引到我嘅系佢嘅秘制意大利黑醋松露酱😍好有惊喜❗️食落去好有层次😆第一下会觉得酸酸地又甜甜地因为系用左黑醋做底 之后就会有阵阵嘅黑松露味散发出嚟🤤令到成个包嘅层次都丰富左😆•而且成个包都几香牛油味🤣而块牛都好厚身🐮佢地系煎到7成熟所以仲保留左啲肉汁唔会好dry🥰当然有埋蕃茄生菜就会中和到少少油腻感🥳❷ 炸芝士条 $48@4条 (外卖+$2)炸芝士条唔知系咪因为已经放左一阵😩都已经拉唔到丝🥺同埋都比较咸😣
❶ 经典汉堡 $68(外卖+$2)

5oz牛肉汉堡|纽西兰车打芝士|蕃茄|生菜|招牌特制酱

佢地系即叫即制🍔成个包都好厚身🤤

但最吸引到我嘅系佢嘅秘制意大利黑醋松露酱😍

❷ 炸芝士条 $48@4条 (外卖+$2)