咁特别街坊商场下面都有靓cafe?仲要系由蓝带师傅自家制各种面包👨🏻‍🍳原址搬到新址,睇落热闹不少,户外位置系一片绿悠悠🪴好彩其实冇乜蚊😆同时有簷蓬所以吾会太晒啊🌞✿ 开心果松饼 开心果味甜品其实中伏机率颇高,呢度冇中伏之余仲要好好味😋𝑆𝑐𝑜𝑛𝑒入面食到一粒粒开心果粒,松饼十分松脆可口,达至外脆内软💚✿ 抹茶红豆麻糬贝果 睇只颜色觉得系得色素冇抹茶味戈种🙊点知食落同样十分有惊喜❣️抹茶味浓郁,回甘十足🍵里面红豆甜度同抹茶回甘刚好中和🫘食到麻糬拉丝烟烟韧韧😁 𝐵𝑎𝑔𝑒𝑙软硬度亦算恰到好处🥯✿ 玫瑰咖啡 即系𝑅𝑜𝑠𝑒 𝐿𝑎𝑡𝑡𝑒🌹之前上网见到呢度紫薯鲜奶🍠玫瑰咖啡都整得十分唯美✨所以叫玫瑰咖啡试试。拉花图案系一棵树🌳然后树上洒满玫瑰花瓣,打卡度十足📷玫瑰味清香解腻❤️

✿ 开心果松饼

✿ 抹茶红豆麻糬贝果