2024-05-16 1450 浏览
星期六放工系屯门试吓少有嘅非连锁西式餐厅,上网揾到呢间餐厅好似网上评语唔错就试试佢🍽️🍽️因为冇预先book位所以室内冇晒位结果要坐室外。所以喺度提提大家想去试嘅朋友一定要book位先!坐室外原本就无乜问题,之不过张枱头顶把风扇不断发出卡卡声,好似拍紧死神来了咁当日就嗌咗两个主食,一个安格斯肉眼扒,一个芝士火锅再加两杯嘢饮。 芝士火锅🫕味道可以芝士味偏向淡芝士味唔算多!减紧肥嘅朋友又想食芝士锅可以考虑吓!黎到块牛扒就比想像中有韧性🫠要考验吓大家嘅牙齿😮‍💨块牛扒就叫咗Medium Well但系黎到就似牛扒似Congratulations🤪当日叫咗两杯Mocktail🍸🍸 menu就写加$38,咁就以为两杯就$76埋到单。 点知最后埋单变咗$78一杯🤐🤐 原来$38 mocktail系要叫个set先有,而叫个set系要再俾多$48但系会有多个餐汤同埋多士先可以$38优惠价加杯mocktail🧐 相信睇到呢度嘅大家都有啲唔明白,呢个就系我当时嘅感受🤪🤪
星期六放工系屯门试吓少有嘅非

美国安格斯肉眼扒