2020-11-22
📍Reborn Coffee (屯门) ☕️位于屯门H.A.N.D.S 既天桥连接位开左一间新既cafe!! 佢地既装修偏工业风 墙壁系水泥灰色 充满格调 🖤 呢间cafe 地方唔算太大 只有十多个座位左右 但系就睇得出店主好有心机 menu亦都有好多选择 仲要好抵食!! 🥰𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:💛 Eggs Benedict (C. Bread and Mushroom) ($88)-Bacon, Fried Potato Wedges, Double Eggs Benedict, Salad🥚Eggs Benedict其实有三款选择既 A系配bread($58) B系配Mushroom($68) C系double Eggs Benedict配Bread+Mushroom($88) 今次我就选择左C 😍 份量好丰富 班尼迪蛋系半流心既!! 而大啡菇好juicy!! 不过就唔太建议配bread 虽然好大块包但系太过硬 🍞 特别要赞扬一下佢哋嘅薯角 薯角食落去好淋 一啲都唔会热气 而且仲要甜甜地咁😋💛 All in Breakfast ($88)-Portobello, Sausag
𝐼𝓉𝑒𝓂𝓈 𝑜𝓇𝒹𝑒𝓇𝑒𝒹:
💛 All in Breakfast ($88)
-Portobello, Sausages, Cherry Tomato, Scrambled Eggs, Avocado, Fried Potato Wedges, Cooked Ham, Croissant, Salad, Corn, Smoked Salmon
✨All in Breakfast其实就系豪华版既All Day Breakfast 🥐 牛角包好松脆 牛油果就唔会太过生亦都唔会太过熟 食落去好软滑 🥑 三文鱼同埋沙律好新鲜😚
💛 Hot Chocolate (+$20)
如果系星期一至五嘅话就可以用$20嘅优惠价加一杯朱古力 🍫 朱古力一上嚟嘅时候好惊喜 拉花真系好靓!!! 搞到我有啲唔舍得饮 >< 朱古力味道唔算好香浓但系都好好饮 好香奶味☺️🍼
💛 Iced Chocolate (+$25)
冻朱古力味道唔会话太过甜 而且冇谂过佢地连冻朱古力都会有朱古力酱嘅拉花 睇得出佢地几有心思💗
𝒜𝒹𝒹𝓇𝑒𝓈𝓈:
📍屯门屯门乡事会路2A号H.A.N.D.S H区2楼H215号舖
Shop H215, 2/F, Zone H, H.A.N.D.S, 2A Tuen Mun Heung Sze Wui Road, Tuen Mun