2017-11-14 44 浏览
对于九龙人来讲新界已经系一个非常之神秘嘅地方,仲要系蓝地更加系一个更神秘嘅地方,其实今次揾到依间餐厅系因为我哋啱啱喺屯门行完山然之后打算出返市区嘅时候揾到嘅一间餐厅。餐厅喺轻铁站行过去大概五至10分钟其实餐厅嘅感觉都好新净,应该都系开咗冇耐。𠮶日我哋平日去食,但系出乎意料之外地餐厅都几多人下大多数都系一家大细。好好彩今次唔使等位,坐低左之后我哋就叫咗好多款唔同嘅寿司,我哋最钟意嘅寿司分别有剑鱼寿司,三文鱼腩寿司,油金鱼寿司,同埋鳗鱼寿司同埋餐厅有一份好出名嘅卷物就系牛油果软壳蟹反卷,价钱唔贵但系份量劲多感觉好抵食然之后我哋就带咗一个鳗鱼炒饭同埋一个豚肉锅,锅入面有好多唔同嘅蔬菜同埋菇,所以都食得几饱下重点系餐厅嘅食物价钱非常之亲民贴地要车食咗咁多款唔同嘅寿司都食到非常之满足,估唔到去到屯门蓝地一啲咁偏僻嘅地方都可以揾到一间咁特别同埋咁亲民嘅餐厅,餐厅非常之适合家庭聚会食饭。
其实餐厅嘅感觉都好新净,应该都系开咗冇耐。

2017-11-02