🇭🇰屯门隐世森林风cafe💛多酱过点JACK薯条|炸薯条配六款秘制酱汁 $88卜卜脆嘅厚身炸薯条,外皮刚刚好嘅金黄香脆,咸度都偏淡因为要配埋酱汁食用,六款嘅秘制酱汁完全由厨师发板,呢个惊喜程度都不错,睇你彩数会有咩唔同嘅惊喜配合,今次我地都有甜酸酱、淡忌廉,南乳同埋黑松露等等都不错!孖宝兄弟煮意粉|蟹肉蟹膏忌廉意粉 $158蟹肉蟹膏份量都好足够,忌廉意粉嘅酱汁刚刚好唔会太湿,用咗扁意粉口感都好爽口,加埋蟹膏够晒鲜味入口浓郁,整体连埋蟹肉味道层次浓厚,真心诚意推介!龙虾带子快速约会|龙虾汁带子意大利饭 $148意大利饭用咗龙虾汁做主要味道,入口味道比较浓郁反而盖过咗本来嘅面目,不过龙虾汁嘅配搭都颇为美妙,味道都喺味蕾到徘徊慢慢同意大利饭融为一体,加上意大利饭其他配料嘅口感中和,总括都不错,唔好唔记得仲有大大粒嘅新鲜带子口感一流!Lime Soda / Mojito 加一服务费聚福楼 (屯门)屯门青善街28号康景花园地下1号舖
🇭🇰屯门隐世森林风cafe💛

多酱过点JACK薯条|炸薯条配六款秘制酱汁 $88

孖宝兄弟煮意粉|蟹肉蟹膏忌廉意粉 $158

龙虾带子快速约会|龙虾汁带子意大利饭 $148

Lime Soda / Mojito

加一服务费

聚福楼 (屯门)
屯门青善街28号康景花园地下1号舖