2023-12-01
屯门呢间小店,人流涌涌,就算唔系大晒名嘅食肆,但系嚟到都要排少少队。当我同屋企人终于揾到位坐低𠮶阵,睇住个menu简直系选择困难症发作-食品款式多到令人眼花缭乱!😵 但问心果句,多啲选择唔系坏事,总有啲嘢适合晒每一个人嘅口味。讲真,我冲住个辣辣鸡翼驶过嚟,份量惠民价又唔会手软。食落去,外皮脆卜卜,入面嘅肉汁就似火山溶岩咁爆发出嚟,简直系鸡翼界嘅流心 lava cake!🤤 尝了一啖,辣劲够晒,有啲辣得嚟带甜,霎时挑起晒我啲食欲!仲有个海胆手卷,海胆鲜嫩得嚟一啲都唔腥,每啖都足料,真系满足到我呢啲贪新鲜嘅食客。定食同样精彩,每一样小菜都讲究,汤汁浓郁,饭粒分明,整体黎讲开胃又满足。室内环境洁净舒适,食得开心,坐得舒服,玩住手机等餐都唔觉得闷,员工服务都算系几有礼貌,咁嘅一家食堂,我打算食完呢餐,下次再嚟重温旧梦。