2021-11-11 77 浏览
屯门高质日式居酒屋🏮【#和气食堂 】火焰海胆帆立贝卷 $72新鲜嘅海胆入口又甜又鲜,唔会有果种平价嘅苦涩味,再加上火焰帆立贝入口感觉简直太美好,寿司份量又大内涵又足料,真系食多几多件都唔够👍🏿铁板煎松软牛舌 $75重点系铁板上嘅新鲜热辣牛舌,香喷喷上菜牛舌肉质鲜嫩,入口溶化肉汁系口腔流动,真系太好味!清酒石锅煮蚬 $88鲜甜嘅煮蚬,最重要系汤底都好好味,饮落有啖啖嘅酒香味又唔会太浓抢走蚬嘅新鲜味道,份量大大锅,够晒两个人食!再加上素菜菇类嘅配料清淡中又有啖啖嘅酒香煮蚬!大阪猪扒丼 $88上菜真系吓一惊,好豪华嘅猪扒饭,满满嘅菜丝堆砌住沙律酱同猪扒酱汁,加上外脆内软嘅吉列猪扒,最意想不到系饭面仲配有热辣辣滑蛋,成个配搭简直豪华到不得了,性价比一流之余要满分推介!青苹果奇异果梳打 $45大大杯嘅青苹果奇异果,甜度适中,想卖相都好适合打卡,味道都好鲜明饮落去都好清爽易入口!柚子柠檬梳打 $29呢个真系解热气解胃一流,配搭虽然系一般都有,但系佢足料程度简直够晒爽!👍🏻超有心思嘅餐牌 超多人排队嘅餐厅⚠️加一服务费和气食堂 (屯门)屯门良德街11号宝怡花园商场地下9-11号舖
屯门高质日式居酒屋🏮【#和气食堂 】

青苹果奇异果梳打 $45

柚子柠檬梳打 $29

👍🏻超有心思嘅餐牌 超多人排队嘅餐厅
⚠️加一服务费

和气食堂 (屯门)
屯门良德街11号宝怡花园商场地下9-11号舖