2023-03-17
和气食堂之前喺沙田食过一次觉得质素都几好,选择又多,可惜地点比较唔就脚⋯早排竟然比我发现原来屯门都开咗分店,以后想食就方便好多🙆🏻♀️🔸牛油烧日本番薯仔 $20🔸烧芝士年糕2件 $38🔸烧日本广岛蚝2只(蒜+芝士)$48🔸香芒三文鱼腐皮寿司 $34🔸北海卷 $132🔸火焰海胆帆立贝卷 $72🔸双重芝士鳗鱼卷 $58🔹柠檬蓝柑梳打 $45-今日唔系好肚饿所以就冇叫饭面𠮶类主食,点知特式卷物原来都好大件!北海卷、火焰海胆帆立贝卷、双重芝士鳗鱼卷都系一碟3件,件件都多饭又足料,夹起嚟都有啲重量😆自从去完北海道返嚟就爱上咗海胆同三文鱼子,所以一见到北海卷就毫不犹豫点咗,满满的海胆、拖罗蓉再加上三文鱼子完全系大满足🫶🏻 香芒三文鱼腐皮寿司甜甜地配搭几特别。串烧唔想食咁多肉嘅时候私心最钟意叫日本番薯仔同芝士年糕🙋🏻♀️ 柠檬蓝柑梳打大大杯两个人share都得,呢个价钱很ok!!
🔸牛油烧日本番薯仔 $20
🔸烧芝士年糕2件 $38