经过见到呢间新西餐,谂住试吓新嘢,入到去店员好好礼貌👍🏻佢哋会耐心同我哋介绍菜式,又会贴心问我哋会唔会冻❄️第一印象好好😊😊上菜速度都很好,嚟到嘅质素都靓仔✨菜式坊间不常见到,但食落嘅味道非常好😋会令我下次想再去食,同埋份量足,呢个价钱但系有呢个份量非常抵食!😝😝😝男朋友都话:「嘢食好好食,下次会再去👍🏻👍🏻👍🏻」‼️‼️头盘我已经好钟意😊嗌完嘢食之后就即刻会有餐汤同餐包食,之前去其他西餐有啲虽然都会有送,但味道就不过不失,毕竟系免费的👉🏻👈🏻但今晚呢个餐汤同餐包,真心第一感觉就比我感受到店家系用心做嘢食❤️完全不是hea的👍🏻👍🏻2款汤都好浓郁,唔系个啲好水个种汤❌❌食餐包配上佢哋自家制牛油,真系几正!😋😋✅✅✅‼️‼️比起泰国餐厅嘅虾饼,我更加钟意呢个😋食落肉质好紧实,同埋好抵食!🥳本身谂住3个唔够食,点知黎到自己再切,不知不觉都食左好多旧🤣🤣份量足!下次再试炸墨鱼饼🤟🏻‼️‼️食得出同睇到店家的真材实料👍🏻满满的蟹肉同蟹膏,味道不错🥳🥳平时出面食,百几蚊嘅义大利饭得少少🥹🥹但呢个份量好足,大家都系百几蚊,但系个份量真系有好明显嘅分别🤩🤩🤩另外,几得意系仲有一个蟹壳🦀🦀但唔系空壳,入面满满嘅类似蟹
经过见到呢间新西餐,谂住试吓新嘢,
入到去店员好好礼貌👍🏻

上菜速度都很好,嚟到嘅质素都靓仔✨

男朋友都话:「嘢食好好食,下次会再去👍🏻👍🏻👍🏻」
龙虾餐汤  配 蕃茄餐包🍅

2款汤都好浓郁,唔系个啲好水个种汤❌❌
食餐包配上佢哋自家制牛油,真系几正!😋😋✅✅✅

手工炸煆饼 配芒果香茅酱🦐🥭

下次再试炸墨鱼饼🤟🏻

百花酿蟹肉蟹膏义大利饭 🦀

平时出面食,百几蚊嘅义大利饭得少少🥹🥹

另外,几得意系仲有一个蟹壳🦀🦀但唔系空壳,入面满满嘅类似蟹肉嘅炸物,好好味😋😋

澳洲羊T骨🐑🐑

‼️‼️呢个羊真系劲👍🏻👍🏻口感嫩滑,不会太柴,🈶大大旧四件,全部都系肉,超抵玩,摆盘靓,打卡一流🥂

店内有一个雪柜睇到今日会有啲咩扒,呢个都几特别😊😊
店员会攞成块肉过嚟同我哋做介绍,仲推荐我地下次食熟成牛,今日去嘅时候咁啱卖晒🥹下次一定要试吓👍🏻👍🏻😋😋
龙虾餐汤  配 蕃茄餐包🍅
手工炸煆饼 配芒果香茅酱🦐🥭