依间cafe环境超级靓,好似去左济洲岛咁😛,巧chill。本身比佢个样吸引就入左去,点知食物都好有惊喜👴🏻🤍。首先系个Tiramisu !咖啡味够浓,整体甜度唔高,cream好滑又唔漏又唔会太甜,蛋糕系浸哂咖啡,好湿润同好香咖啡味~连身为tiramisu fan屎既我娘亲都赞既甜品。饮品方面叫左杯柑橘乳酪,系用济洲既橙整的。卖相100分,成粒橙系杯上面,巧qq😙。饮落好清爽,甜度唔高,有少少橙既酸味,巧开胃巧巧忍~ 食甜品再忍依杯野好夹。最后叫左个济洲抹茶waffle,都系好好好好食!个窝夫好厚身,外脆内软~ cream都好滑。 抹茶系济洲抹茶,味道无平时日本果种苦涩味,茶味够得黎反而几清爽😛🤍。 cream中间仲夹左啲咸既曲奇碎,令到成个甜品既味道同口感食落唔会太单调,总之就系巧巧痴啦👴🏻。