2024-09-12 761 浏览
去屯门巿广场行街,夜晚去呢度食饭,被佢嘅韩系奶油风配色嘅设计吸引咗,靓呀地方干净企理,枱同枱距离够阔,坐得舒服,员工够主动又好礼貌🫰🏻睇menu见有个套餐几吸引,喺自选项目内拣三款食物,再拣一款甜品、加两杯饮品,食物份量大,我觉得3个人share食都够食🙈「肉酱牛胸肉蛋包饭」蛋系八成熟状态,员工帮忙喺蛋中间𠝹开,蛋浆倾泻而下够晒治愈够滑身,有蛋香,𥚃面炒饭底系偏淡嘅茄汁味,我会形容系淡味版西炒饭😂配两款牛肉好食!「墨汁大虾鱼籽意粉 」乌卒卒嘢我最喜欢🖤棚牙黑到唔敢笑,屈哂机意粉有嚼口,绝非求求其其,每条都黐满香浓墨汁,大虾弹牙「烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜」见到肥肉唔使惊,入口唔肥腻i like😋份量够睇头,腌得好入味,加埋生蒜片+青阳椒+大酱+生菜+苏子叶一齐食正👍🏿「白桃甜蜜梳打」好多桃肉喺入面,桃味十足,解油腻一流!估唔到杯「焦糖脆脆鲜奶咖啡」有惊喜「小甘笋芝士蛋糕」自己饱到败北,蛋糕由朋友一手包办佢话好味㖞!所以饱都清晒舔舔脷🤣

2021 浏览

「肉酱牛胸肉蛋包饭」

蛋系八成熟状态,员工帮忙喺蛋中间𠝹开,蛋浆倾泻而下够晒治愈
肉酱牛胸肉蛋包饭

「墨汁大虾鱼籽意粉 」

乌卒卒嘢我最喜欢🖤棚牙黑到唔敢笑,屈哂机
意粉有嚼口,绝非求求其其,每条都黐满香浓墨汁,大虾弹牙
墨汁大虾鱼籽意粉

「烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜」

烧酱油黑毛猪白切肉配大酱生菜

白桃甜蜜梳打 + 焦糖脆脆鲜奶咖啡

「小甘笋芝士蛋糕」

自己饱到败北,蛋糕由朋友一手包办
佢话好味㖞!所以饱都清晒舔舔脷🤣
小甘笋芝士蛋糕