[✨屯门California Pizza Kitchen·加州风格餐厅🍕]#californiapizzakitchen #屯门🔸藜麦羽衣甘兰沙律 (半份) $92酸酸甜甜好开胃😊💞入边仲有南瓜,红莓干,核桃等等材料,口感好丰富!无想过羽衣甘兰唔会好硬,成个沙律好清爽好味,值得一试👍🏻🔸烤蒜鸡肉薄饼 $129饼底薄,边缘位厚身且脆,会忍唔住连边边位都食晒🔸鲜果百里香冰凉特饮 $38入边有热带风味既水果加埋梳打水,入口甜度适中,好岩夏天饮👍🏻🔸蜜桃味柠檬特饮 $28入口甜度适中,好岩夏天饮👍🏻————————♡♡♡♡♡♡————————✨总结主打加洲菜既餐厅,屹立香港多年,整体黎讲食物质素唔错,环境宽敞舒适感觉几CHILL,岩哂钟意加洲菜嘅朋友!📍California Pizza Kitchen🏠屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3218号舖#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #85

#californiapizzakitchen #屯门

🔸藜麦羽衣甘兰沙律 (半份) $92

🔸烤蒜鸡肉薄饼 $129
饼底薄,边缘位厚身且脆,会忍唔住连边边位都食晒

🔸鲜果百里香冰凉特饮 $38

🔸蜜桃味柠檬特饮 $28
入口甜度适中,好岩夏天饮👍🏻

————————♡♡♡♡♡♡————————

✨总结

📍California Pizza Kitchen
🏠屯门屯顺街1号屯门市广场1期3楼3218号舖

#jmhkfoodie #hkfoodie #hkeat #hkeats #hkfood #hkig #hkgirl #food #hkfooddaily #hkfoodblogger #hongkongfood #hongkongfoodie #852food #香港美食 #香港食评 #香港餐厅 #为食港女 #屯门 #屯门美食 #屯门好去处 #屯门市广场 #屯门市中心 #californiapizzakitchen