2021-06-08 31 浏览
#闺家 💛之前睇杜生节目有介绍,都已经劲想食,今次预早去排队先,又真系几多人☺️马卡龙粉红色墙身配高级灰色梳化有种以为去咗cafe嘅感觉,仲有草草墙「见字饮汤」,系几sweet嘅❤️ 好想讲句「我返嚟喇」嘅归家感!食物方面完全系高质辗压一般茶记,真系要讲句痴线㗎,收你$50一碟饭会送靓汤(冇味精㗎),啲猪排🥩明显人手加工好易咬,莲藕饼超级好味😋,猪软骨炆得劲入味,点算呀咁好味,你叫其他茶记点做😂 个炸馒头即叫即整,啲炼奶多到唔驶钱咁💕 手撕鸡就冇其他𠮶几碟咁咁咁惊艳,都好味嘅✨ 不过下次我会叫多多多啲莲藕饼🤤佢邻近系戏院街,大家真系可以当饭堂咁食,系香港茶记中绝对系性价比极高嘅店🤫 📍 闺•家 (美基楼) (屯门)屯门河傍街148号美基楼地下A号舖🉐🌕🌕🌕🌕🌗➰#YouAreWhatYouEat·· ·· · ·#foodie #travelfoodie #hkfoodie #foodiehk #foodblogger #foodcam #foodchannel #foodies #foodpics #foodstagram #FoodieKirs #travelfoodie #trave
#闺家 💛

📍 闺•家 (美基楼) (屯门)
屯门河傍街148号美基楼地下A号舖

🉐🌕🌕🌕🌕🌗

#YouAreWhatYouEat
· ·
· · ·
#foodie #travelfoodie #hkfoodie #foodiehk #foodblogger #foodcam #foodchannel #foodies #foodpics #foodstagram #FoodieKirs #travelfoodie #travel #travelblogger #hongkong #hkig #hkgirl #foodporn
2021-06-06
  • 香煎莲藕饼猪扒饭