2021-09-11
呢间之前见到人介绍,劲吸引,bookmark左要黎,终于有机会喇!黎到见到星期一至四晚鱼生丼饭套餐仲要有85折,正😎🔸花锦鱼生丼💯极度丰富的鱼生丼饭,鱼生有三文鱼、白身鱼、赤虾、左口鱼边、松叶蟹,切粒配上玉子渍、青瓜、甜蛋,捞匀食!仲会食到金蟹子、三文鱼子、蟹膏豆腐同蚬肉,所以口感系相当有层次,味道分明。仲有樱花虾、添加左虾既香味,呢个真系大推😍🔸梦之丼😍啱啲钟意海胆、带子既朋友,好新鲜、鲜甜😋仲有三文鱼蓉、三文鱼子、松叶蟹、左口鱼边。牡丹虾都好大只,仲好爽口,好味😋🔸深海池鱼刺身、法国生蚝🦪店员介绍今日嚟咗一堆飞机货,深海池鱼刺身厚切,肉质比较爽脆。法国生蚝微微海水味,质感唔系creamy个种,不过爽脆滑溜,好味😋🔸蟹黄酱烧蟹膏豆腐、慢煮鲍鱼配肝酱店员推介嘅两款小食,本身已经系蟹膏味,充满咸香。鲍鱼本身腌制过,有清甜的感觉,以慢煮的方式烹调,质感柔软弹牙。🔸左口鱼边寿司🍣唔够喉叫多咗两件左口鱼变寿司🤣入口即溶,面头有木鱼碎,第一次试呢个配搭都唔错。
🔸花锦鱼生丼💯
🔸梦之丼😍
🔸深海池鱼刺身、法国生蚝🦪
🔸蟹黄酱烧蟹膏豆腐、慢煮鲍鱼配肝酱
🔸左口鱼边寿司🍣