2019-02-19 407 浏览
本来食左好大份早餐唔太饿 ,点知爬完上山 再揾下路即刻饿番😆一入到去先发现原来呢间系一间同好多艺术家合作嘅餐厅😍😍直情好似入左art gallery 咁😍😍就连菜单都好有特式系用手画既 🎨🎨🎨个前菜卤水鹌鹑蛋🥚好好食好开胃不过当个椒麻牛肉🐂黎到,即刻抢晒风头😍😍😍佢用牛展黎整 🐂所以好香好淋,食完好想即刻再食第二块😋😋家乡小炒肉🐷感觉有啲似回锅肉,但食落去肥而不油,滋味满分👍👍川汁干烧虾球🔥只只虾🦐都好新鲜好大只,感觉有少少似潮式crossover 川式,正 !!! 好食到食晒之后要用个芝麻大饼食埋d 汁😂😂😂一滴都唔想浪费😝😝😝其实个芝麻大饼本身就好好食😋好脆好香口 呢d饼好易会好油 ,但个厨掌握得好好👍🏻👍🏻👍🏻facebook like+share 再送糖水 呢个糖水一d都唔hea!!!!系木瓜雪耳糖水,好清甜好润 😍😍😍食完川菜🌶总系想食番d甜野🍬Perfect Ending 😚😚

个前菜卤水鹌鹑蛋🥚好好食好开胃

facebook like+share 再送糖水