2023-05-13 58 浏览
山林道一向都有唔少餐厅,唔系见网上介绍,都唔知呢个商业中心里面都有间火锅店🧐餐厅都算隐蔽😂 但胜在私隐度较高😛我哋试咗180分钟澳洲和牛火锅放题😍💰298/位. 餐厅会首先上左和风海鲜鸡煲,材料好丰富,入面都有鸡肉,鲍鱼,蚬,虾🦐,番薯洋葱等,够晒热辣辣香喷喷~ 鸡煲酱汁带微辣,香口惹味😆 鸡煲食够晒后,店员帮我哋加咗猪骨汤,就可以开始打边炉🤩 火锅材料选择都几多👍澳洲和牛,牛白肉,牛小排,牛肩胛,豚肉都系师傅即叫即切!呢度牛肉用料真系几有质素同好味,油脂分布平均,肉质柔嫩又浓牛肉味🤓 平时好少食牛白肉,以为好油腻,点知原来带爽口,都几特别😋另外,自助式嘅火锅配料除左不同丸类,蔬菜🥬,仲有墨鱼🦑滑,不同饺子🥟等,真系样样试一件都够晒饱😜 现场仲有饮品如红枣雪耳,啤酒🍻,冬瓜茶,汽水🥤同雪糕🍦 以呢个价钱黎讲真抵食!听店员讲餐厅有生日优惠.当月寿星如果用WhatsApp提早预订及说明生日优惠,4人或以上同行,寿星即可免费$268皇牌套餐/$298 澳洲和牛套餐.

我哋试咗180分钟澳洲和牛火锅放题😍💰298/位.