2019-08-27
系山顶大大话话都试过唔同既餐厅, 但食放题真系第一次!今次食完正餐后就决定食第个甜品放题Mina House 位于37 Steakhouse & Bar隔离,行几步就去到嫁啦店舖装潢同37 Steakhouse & Bar都用同一色调,令到2间餐厅感觉好和谐,完全唔知去左第2间餐厅咁嫁呢到既甜品选择都好多例如煎香草红桑子杯 ,云尼拿mousse加埋红桑子source食落酸甜,十分开胃呢到仲有好多款cake!例如栗子蛋糕 - 栗子mousse配上入面少少既栗子粒够晒清新亦好有完粒栗子味道重点推介既仲有伯爵歌剧院蛋糕!伯爵茶香味好浓,即使上面有一层朱古力都唔会盖过茶味同唔会好甜!一定要试柑子挞食落好香金橘味,食晒成个都唔会太甜太滞巧克力燕麦曲克食落亦好松脆可口,加埋燕麦够晒健康唔怕肥我仲同朋友仲叫左2杯饮品呢杯要推介!伯爵寒天!似落好重伯爵奶茶既味道,加埋甜甜地既芝士奶盖饮落好creamy重有底部既寒天令成杯饮品咬口十足想有口感又健康可以叫呢杯
今次食完正餐后就决定食第个甜品放题
呢到既甜品选择都好多
例如煎香草红桑子杯 ,云尼拿mousse加埋红桑子source食落酸甜,十分开胃 呢到仲有好多款cake!
例如栗子蛋糕 - 栗子mousse配上入面少少既栗子粒够晒清新亦好有完粒栗子味道 重点推介既仲有伯爵歌剧院蛋糕!伯爵茶香味好浓,即使上面有一层朱古力都唔会盖过茶味同唔会好甜!一定要试
柑子挞食落好香金橘味,食晒成个都唔会太甜太滞
巧克力燕麦曲克食落亦好松脆可口,加埋燕麦够晒健康唔怕肥 我仲同朋友仲叫左2杯饮品 呢杯要推介!伯爵寒天!
重有底部既寒天令成杯饮品咬口十足
想有口感又健康可以叫呢杯