2022-08-30 2602 浏览
呢日lunch 好想打边炉, 黎到旺角呢个肉蒲团试试佢! 因为好肚饿同想食和牛既关系,我地拣左要团餐, $198~ 入到去坐位方面都好阔落, 我地两个人都坐左个4人位, 够哂位放野食, 肉类同海鲜就要用QR CODE 落单, 而出面就有饮品、丸、菜、炸物等等既食物~ 佢既饮品都有好多款, 无糖有糖或者可乐个D 都有~ 炸物就有薯角个D, 我见呢轮D 炸物拎完, 佢会REFILL 另一款, 例如系咖哩角咁, 想食下炸野既都可以出去睇睇, 我就试左咖哩角, 因为佢有灯照住, 都够哂脆口同香口! 酱料区都系系出面自己调, 都有好多唔同既款式可以慢慢拣~ 至于丸类都有唔少款, 食落都好弹牙, 唔似放左好耐唔新鲜个D, 菜都有唔少款式, 如果出面D 野食就冇店员都好快REFILL~ 另外就要讲番呢个餐既牛肉, 真系非常之好食, 我好中意佢个M5和牛牛肩胛, 大块得黎冇乜油脂,你可以好清楚食到D 牛味同埋唔驶几块夹住一齐食先有味! 因为佢够大块, 所以你食一块都好够味! 佢既牛小排就同M5和牛牛肩胛相反, 比较多油脂, 所以食入口都食到牛既油脂香! 汤底方面我地就拣左昆布, 清清地食到牛既香味,

另外就要讲番呢个餐既牛肉, 真系非常之好食, 我好中意佢个M5和牛牛肩胛, 大块得黎冇乜油脂,你可以好清楚食到D 牛味同埋唔驶几块夹住一齐食先有味! 因为佢够大块, 所以你食一块都好够味! 佢既牛小排就同M5和牛牛肩胛相反, 比较多油脂, 所以食入口都食到牛既油脂香! 汤底方面我地就拣左昆布, 清清地食到牛既香味, 唔错! 另外都想赞下佢既海虾, 够哂弹牙! 埋单仲有忌廉卷送! 正~~
2022-08-24
午餐