呢间cafe位于返工地方附近,所以有次就同同事去左食呢间咁chill既cafe,顺便同朋友庆祝对方既生日🥳🥳🥳(5分为满分:🌕)味道:🌕🌕🌕🌖🌑黑松露酱配大啡菇牛堡配牛油果沙律($158)呢个Main非常足料,大啡菇十分Juicy,牛堡味道都好浓,一啖咬晒全部配料简直perfect😎最紧要系佢有非常多牛油果,啱晒我呢个牛油果lover🥰All Day Breakfast($148)呢个All Day Breakfast 简直包罗万有,有生果有Bagel又有蔬菜,啱晒望住个Menu拣唔定食乜嘢嘅朋友,因为一个餐就可以满足晒你所有嘅愿望🥰🥰红丝绒纯素蛋糕($54)呢个纯素蛋糕都系依间餐厅非常出名,因为唔系到到都有得食😝味道唔错,属于比较湿润嘅蛋糕🎂不过因为我地叫左两个比较大size嘅主菜,食到蛋糕嘅时候已经饱晒🤣🤣但呢间餐厅好好嘅系会放定一啲牌俾你写生日字句或者画画,令到成件事更加有气氛😎牛油果Smoothie/香蕉芒果Smoothie($55)两款Smoothie都非常足料,饮落口感顺滑,牛油果同香蕉芒果2款味道都非常浓郁,不过一杯嘅份量都好大,所以如果两个人share其实都足够嘅🤪价钱

(5分为满分:🌕)
味道:🌕🌕🌕🌖🌑
黑松露酱配大啡菇牛堡配牛油果沙律($158)

All Day Breakfast($148)

红丝绒纯素蛋糕($54)

牛油果Smoothie/香蕉芒果Smoothie($55)

价钱:🌕🌕🌕🌑🌑
价钱唔算特别平,不过份量非常之大,所以如果对女仔黎来讲食一个主菜非常之饱,如果细食嘅女仔可以一个餐两个人分享😆😆😆

交通:🌕🌕🌕🌑🌑
位于尖沙咀柯士甸道,一系就由红磡站行过去大约10至15分钟,或者喺尖沙咀/佐敦站行过去都可以,位置唔算话特别方便,但个个位置唔算好旺既街道,所以坐系个到食野会有好chill既感觉😝😝😝

环境:🌕🌕🌕🌕🌘
佢系分咗两个铺位,一个舖位用系落order同收钱,另外一边舖位就系堂食既位置,装修得非常靓,用黎打卡一流🥰唯一麻烦少少就系要先揾位,再过去买野食,当野食整好之后又要要行过去拎,所以2个人以上黎食就可以分工合作🤣🤣

性价比:🌕🌕🌕🌗🌑
呢间Cafe非常之适合女仔黎食嘢同倾偈😎😎因为食物同装修都非常适合影相打卡,坐得又舒服,可以一路食一路倾🥰🥰不过份量都相对较大,所以如果细食嘅朋友可以同朋友share,咁就可以试多啲唔同嘅款式😉😉因为好似我哋嗌左两个主食之后食蛋糕嘅时候已经开始有啲饱啦,哈哈🤣🤣😝
午餐