2021-06-28
岩烧火焰吐司 (+ 咖啡 套餐价$60)系呢度既必食推介,佢既特色就系超级厚。出面厚多士最多都系二层,但呢度竟然比够三层你。由于即叫即整既关系,吐司唔会太干,一切听啲声就知道超脆。佢面层铺满左柚子蜜同芝士,而中层就系肉松,底层又变翻芝士,层次分味,而且吐司外层脆香,内层松软,一个吐司多种享受。伯爵茶味炖蛋蛋糕 (+咖啡 套餐价 $118)佢呢度嘅蛋糕唔算好甜,淡淡的伯爵茶味配上蛋白既味道比较少有,呢个蛋糕质感比较淋,我个人就喜欢硬啲既,旁边仲有脆脆条玉桂味有糖粒系面甜甜地又脆几好味,而且用猫猫做主题。Latte (cold)Latte 既咖啡味好浓,入口之后回甘转甜,香气从舌头上持续一二分钟。而且我觉得佢既价钱唔算贵,因为只有新鲜咖啡先做到呢种余韵。Chocolate (cold)呢度嘅朱古力饮品浓郁而且甘甘地,唔同平时出边饮𠮶啲,唔会饮到流,不过就会想甜啲更好。另外值得一提既系呢度仲有啲手作曲奇,牛角包等既产品可以买翻屋企食,牛角包只系卖$8一大个,抵食之选。仲有个大电视可以睇埋啲楼盘,好少有
伯爵茶味炖蛋蛋糕 (+咖啡 套餐价 $118)
Latte (cold)
Chocolate (cold)
仲有个大电视可以睇埋啲楼盘,好少有