2021-08-17
土瓜湾站附近推出左一新餐厅,主打以崭新「机械人餐饮服务」, A.I.人工智能机械小帮手送餐添。提供土瓜湾港韩西式元素创意菜式,实满足到各位穷友仔嘅味蕾新鲜感。-烟三文鱼薄饼 💰72 7⃣️分烟三文鱼真系好鬼好霸道,浓郁甘香嘅独特香味,一黎入口已经即刻霸占我嘅口腔每一个角落。薄饼饼皮真系脆卜卜同埋烟三文鱼嘅口感有一个鲜明对比,口感爆棚脆软口感一次过拥有晒。-干炒黑松露杂菌扁意粉 💰68 7⃣️分黑松露杂菌意粉小编富贵胃真系试唔少,大佬黎舖干炒嘅方式真系新奇又有趣,但令到更爽身有埋镬气,大佬以后我觉得我要带个锅去意粉屋即场炒。-车打芝士酱配一口牛柳 💰48 8⃣️分邪恶既酱汁带有浓郁而黏稠既奶香味,配搭一口一粒的牛柳,小编应该用左几分钟已经啪晒入我个娇嫩胃仔。-泡菜海鲜炒年糕 💰72 7⃣️分酸酸甜甜又带有一丝辣味令人好开胃口,真系食食下变左Oppa唔通又同你讲咩,Anyway年糕嘅烟韧啱啱好好似我咁。-蓝豆花柠檬茶 💰22 8⃣️分紫蓝色如宝石烟霞般既颜色无疑系打卡之选。味道唔会太酸涩,加上甜度可以自己选择呢啲咪系窝心又体贴。
烟三文鱼薄饼 💰72 7⃣️分
干炒黑松露杂菌扁意粉 💰68 7⃣️分