尤其系宵夜整翻啲串烧🔥🍢真系几好feel🤤 咁啱喺附近就黎试下,感觉唔错😌 野食既选择好多又唔贵,食材新鲜,调味惹味又可以提鲜,辣同唔辣🌶️都各有千秋,另外仲有孜然、淮盐🧂、辣椒粉🌶️可以自己调味~ 装修以深灰色为主,用左深色既木系🪵枱凳🪑,中间挂左唔少既灯笼🏮,墙上面痴左好多juicy既野食相,上面放左唔少sake🍶,有少少居酒屋既感觉😜 门口亦有唔少色彩缤纷既霓虹灯牌几chill~ (5 😍 系满分,🤩系半分) 蒜蓉原条茄子 🧄🍆 - $40 (好味指数:😍😍😍😍🤩)烧茄子🍆向来都好吸引🤩 甚至连唔钟意食茄子🍆既都会钟意😜 今次既茄子🍆够晒大条同厚肉,上面有好多淋左熟油既蒜蓉🧄,够晒惹味香口,下面啲茄子🍆索晒啲精华,肉质细致软绵绵,轻轻一刮已经可以将啲肉起晒出黎,感觉几爽😋汁烧鲜冬菇 🔥🍄‍🟫 - $16 (好味指数:😍😍😍😍🤩)3旧冬菇🍄‍🟫都唔细,表皮烧得🔥够干身,收干左啲水分更加香口👍🏻 里面质感嫩滑多汁,配埋少少惹味既辣粉🌶️,辣辣地同埋突出到个鲜味~牛板腱 🐮 - $28 (好味指数:😍😍😍😍)牛板腱🐮属于肩胛骨上面既肉,特色系中间有一条透明既嫩筋,脂肪少,肉质结实,牛味

(5 😍 系满分,🤩系半分)
蒜蓉原条茄子

蒜蓉原条茄子 🧄🍆 - $40 (好味指数:😍😍😍😍🤩)

汁烧鲜冬菇 🔥🍄‍🟫 - $16 (好味指数:😍😍😍😍🤩)

牛板腱 🐮 - $28 (好味指数:😍😍😍😍)
牛板腱🐮属于肩胛骨上面既肉,特色系中间有一条透明既嫩筋,脂肪少,肉质结实,牛味🐮几香浓,细嫩多汁唔会韧~ 而且切到一口size更加容易食😜

鸡肾串 🐥 - $28 (好味指数:😍😍😍😍)
鸡肾有2串,口感质韧脆嫩,食落香口惹味,唔会有内脏既怪味

鸡中翼 🐥🪽 - $36 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
另外叫左2串鸡中翼🐥🪽,望落唔会好细只,几饱满多肉,烧完都仲系胀卜卜咁,里面肉质细致嫩滑,几香口惹味同juicy,又有啲蜜糖🍯既香甜滋润翻~
锡纸花甲粉

锡纸花甲粉 🦪🍜 - $70 (好味指数:😍😍😍😍🤩)
一上枱已经觉得超大碗🥣🤩 花甲🦪既份量几多,全部都干净无沙,几肥美饱满,质感弹牙唔会韧,味道几鲜甜,配埋少少辣粉🌶️就更加突出到鲜味又惹味~ 个汤🥣清彻,味道清甜,所以入面啲娃娃菜🥬又腍又甜,金菇菜爽滑,仲有好多粉丝,口感幼细爽滑,又索晒个汤底🥣既味道几好食😋~

好味指数:😍😍😍😍🤩
推介指数:😍😍😍😍🤩