琴日放工揾嘢食,想揾啲特别啲嘅同埋辣嘢,就见到呢一间川味辣蟹•串烧•烤鱼•鸡煲•专门店,比佢哋个海鲜拼盘吸引咗😵,加上又做紧优惠食够$150就可以用一蚊玩鸡煲或者花胶鸡汤,椰子鸡汤🥳🥳就即刻入去。环境都好唔错,一大班朋友都唔会迫,佢哋主打川味海鲜 •串烧 • 烤鱼 •鸡煲。见到有个set海鲜大咖 $298/位巨型嘅盘,食物全部都系海鲜,钟意海鲜一定要点,性价比好高👍🏻海鲜里面有八款,鲍鱼、青口、原只元贝粉丝、蛏子皇、蒜蓉生蚝🦪、小龙虾同鱼🥳🥳可以拣蒜蓉或者麻辣,蒜蓉可以加辣,我哋就拣咗蒜蓉加BB辣,海鲜都几新鲜鲍鱼都弹口。另外,左一啲串烧,烧墨鱼咀好爽口,值得推介。另外鹅肝多士块鹅肝厚切,烧得啱啱好。最后大满足完成今晚晚餐✌🏻餐厅:川味辣蟹 •串烧 • 烤鱼 •鸡煲•专门店地址:尖沙咀金巴利道 58-60A号金碧阁地舖#尖沙咀美食 #食好西 #川菜 #鸡煲 #海鲜

餐厅:川味辣蟹 •串烧 • 烤鱼 •鸡煲
专门店