2024-09-22
川婆婆,呢度主打四川风味,无论你系钟意食辣定唔辣,都可以揾到啱自己口味的菜式,快啲约埋朋友一齐去食🌶️🐓花胶鸡汤米线 $68呢碗米线简直系养生界嘅明星!花胶同鸡肉用料十足,份量大得吓人,仲有白菜、红枣、杞子同云耳,健康又美味。鸡肉肉质偏结实,但又唔失软嫩,手工面有咬劲,吸满咗汤汁,食落去真系好爽!以呢个价钱可以食到咁丰富嘅米线,真系超值!🐂招牌牛肉粉 $58牛肉粉爱好者必试!佢有11款牛肉配料,汤底浓郁到爆,牛骨味十足,再加上姜粒,带有一丝微辣,饮完真系好醒胃,感觉返到家乡一样,令人食完想再来多碗!🌶️凉拌皮蛋 $28呢个小食辣度啱啱好,搭配特制花生辣酱,口感丰富,食落去超过瘾!无论系开胃定系做配菜,都好适合。大致上好味,又实在。环境轻松又舒服,多位坐。服务又好,观塘返工嘅朋友仔其中一个选择。
🐓花胶鸡汤米线 $68
🐂招牌牛肉粉 $58