2023-01-13
👧🏻Wodafoodie in Ho Man Tin何文田除左何文田广场,原来爱民广场都有野食,仲要系平靓正既川菜小食,外卖返屋企一流😚🥰😚✨🐷啖啖肉猪扒油葱酥热捞面 $52呢个捞面食落葱油味好出,拣左上海粗面,面质烟韧,酱汁捞得好均匀,咸得黎又带少少辣,好惹味!🥰便当盒入面仲有风琴豆腐、生菜、辣菜脯,主角猪扒炸得香酥又啖啖肉👍🏻✨🌶️麻辣水晶拉皮 $28另一个我好钟意既系呢个水晶拉皮!酱汁够多,所以每块粉皮都挂到汁🤤配料有花生、黄金脆豆、辣菜脯、青豆、青瓜丝,捞埋辣酱好!好!食‼️✨ 🥟一口豚肉云吞配面底 $43一口豚肉云吞系呢到既主打,5种口味入面拣左小棠菜同鲜虾,皮薄馅多😋八粒云吞配上海粗面,拣左虾米紫菜汤,系鲜甜清淡之选。✨ 🐥芝麻盐焗手撕鸡 $35冻食既手撕鸡,皮爽肉嫩,鸡肉去晒骨,岩晒懒人😆✨ 🍯蜜汁芥末炸鸡翼 $35鸡翼炸得外酥内嫩,芥末酱辣辣地几好食🤟🏻✨🌶麻辣酱 $38📍 熊猫小云吞 (爱民广场) (何文田)何文田忠孝街60号爱民广场地下G37C号舖👅更多同区推介☺️ #wodafoodieinhomantin#hk #homantin #hkfoodie #hkfoodi
✨🐷啖啖肉猪扒油葱酥热捞面 $52
✨🌶️麻辣水晶拉皮 $28
✨ 🥟一口豚肉云吞配面底 $43
✨ 🐥芝麻盐焗手撕鸡 $35
冻食既手撕鸡,皮爽肉嫩,鸡肉去晒骨,岩晒懒人😆
✨ 🍯蜜汁芥末炸鸡翼 $35
鸡翼炸得外酥内嫩,芥末酱辣辣地几好食🤟🏻
✨🌶麻辣酱 $38
📍 熊猫小云吞 (爱民广场) (何文田)
何文田忠孝街60号爱民广场地下G37C号舖
#hk #homantin #hkfoodie #hkfoodieblogger #hkfoodies #hkfoodielife #hkfoodig #hkfood #hkfoodlover #hkfoodblogger #hkfoodpic #hkfood #foodie #foodiehk #foodlover #hkgirl #hkboy #hkcouple #picoftheday #fotooftheday #hkger #hkiger #香港美食 #何文田 #何文田美食 #熊猫小云吞 #pandawonton #一口豚肉云吞 #凉皮 #麻辣