2017-06-26 138 浏览
钟意食酸辣粉嘅朋友都食过都话好食,食咗会唔会好伤心?真系可以好食到喊?定系辣到喊?朋友May话要拉我食下午茶,咁我就来睇吓自己食完会唔会喊先店舖环境都不唔错,服务态度都可以仲有我最钟意食既酸辣土豆丝,梗要叫嚟食吓!虽然卖相就系普通土豆丝,但系就用醋调得好味,土豆丝够爽好开胃另酸菜龙利鱼唔会好辣,鱼肉好多,鱼片够滑够薄,加埋芝麻真系好香,龙利鱼我觉得比皖鱼更加好食,因为唔系好辣,所以汤都可以饮埋我朋友May May就叫咗干捞牛肚,够爽,切得好薄,加芝麻油就系爽唔会老,牛肚都好入味最后我哋仲追加咗黄金芝士豆腐,口感好似食雪糕甘,外脆内嫩,甘香滋味,加埋个酱汁,更加可口,芝士味都好浓下,炸得时间刚刚好总体来讲都系唔错,下次可以食吓粉喇,I WILL BE BACK~7

店舖环境都不唔错,服务态度都可以

2017-06-20
下午茶