2024-05-27
招脾香锅🥘作为镇店之宝 一定要试试一试佢既招牌香锅,我地叫左麻辣微辣🌶️𩠌分别拣左五款:猪颈肉、午餐肉、莲藕、鱿鱼须、鲷鱼片~全部都色香味俱全 十分入味👍🏼主要分为肉类同蔬菜类 好多款式配料选择黄金虾球🦐小菜黎讲 呢个系必必必试👍🏼💯厨师完全唔吝啬咸蛋黄 重料咸蛋黄包里住虾球 炸得好香口 啖啖咸蛋味 虾球弹牙新鲜 送饭一流🤤口水鸡🐔凉伴小菜之一 微辣🌶️但几开胃 鸡件份量都算多 鸡件多肉又滑身 正👍🏼百香果柠檬茶 金桔柠檬茶🍊食左咁多浓味野 饮返杯茶解油腻~两杯热饮都甜度适中 足味既百香果同金桔 好清新👍🏼整体黎讲~环境有风味 上菜速度都算快 食物性价比高~值得一试👍🏼麻辣香锅 (旺角)旺角砵兰街198号地舖#香港#香港美食#打边炉#自助餐#中菜#西餐#日本菜#食物打卡#相机食先#食好西系列#好食#好好食#钟意食#打卡餐厅 #打卡美食#食评#foodie#yummy#yummyfood#hongkongfood#hkfoodie
招脾香锅🥘
黄金虾球🦐
口水鸡🐔
百香果柠檬茶 金桔柠檬茶🍊
麻辣香锅 (旺角)
旺角砵兰街198号地舖