今日喺土瓜湾揾到间川日fusion嘅居酒屋,川日fusion好少见,CP值好高劲抵食,而家仲做紧期间限定优惠,有八款串烧都只系$9 串。另外Sapporo啤酒$48做紧买一送一优惠。牛肉串、鸡腿肉、羊腿肉串烧呢度嘅串烧都有三个口味可以拣,日式有日式烧汁甜甜地,港式就比较似BBQ带有咸香,川式就有麻辣嘅香味,但系又唔会太辣。三款串烧都好嫩滑多汁,$9串仲有咁多口味可以拣,超叻食。蒜蓉茄子$38 烧生蚝$48两只我哋比较叫得多日式嘅串烧,茄子同埋生蚝都系拣咗日式,加入咗日式烧汁带有甜味令到大大只生蚝更加提鲜,而有甜味嘅烧茄子亦都好特别。南蛮炸鸡$68 麻辣鸡肉薄饼$98除咗串烧之外,呢度仲有炸鸡同埋pizza食,炸鸡外脆内软,配啤酒一流。Pizza底系用印度薄饼上面再加上麻辣鸡肉,非常有特色。鲜选五点刺身$198川日fusion试埋佢地嘅鲜选五点刺身,虾、带子、鱼刺身全部都好新鲜,唔会腥而且好鲜甜,特别系虾非常弹牙。

牛肉串、鸡腿肉、羊腿肉串烧

蒜蓉茄子$38 烧生蚝$48两只

南蛮炸鸡$68 麻辣鸡肉薄饼$98