2022-09-30 200 浏览
屋企人好中意食川菜,🌶️因为我地住喺北角果边,所以就揾下附近有冇啱食嘅川菜。就揾到呢间位渔舍酸菜鱼,见到装修古色古香,而且菜式多样,忍唔住要入去试下! 🍽食物的种类实在太多,😍大量各式正宗川菜,仲有饮品等等。我最爱既当然系川味辣子鸡,辣子鸡脆卜卜,🐔很惹味鸡块大大旧,非常抵食。凉拌土豆丝都系必叫之选,土豆丝非常爽脆,而且好入味,送饭一流。🥔川式凉皮做法非常正宗,🌶️我最中意个凉皮,滑溜溜好大块,配合特制酱汁,麻辣之余又不失芝麻香。老干妈鸭胸,鸭胸有咬口,而且好大碟,老干妈就系画龙点睛,提高成个味觉层次。🦆渔舍酸菜鱼真系一间我会不断想去食既餐厅,环境舒服,😋食物高质,大家都快d黎试下啦!