经官塘工作嘅朋友介绍,今夜就同家人一行四人来到位于官塘工厦区嘅尼间韩家试试,朋友话个4人餐好抵食啱晒我地店面细细,尚算整洁,墙上平板电视📺播著k-pop,好韩feel,感觉不错我地去到八点左右,店面坐无虚席,我地都等左十五分钟左右先有位,一坐低就比个韩式炸鸡🍗任食餐牌吸引住,138一位超抵食,但最后都系拣左比较多完化嘅四人餐前菜好开胃,有芽菜,泡菜同薯仔,好入味豆腐麻酱沙律🥗,卖相吸引,沙律菜新鲜爽脆,豆腐配麻酱好夹,不错韩式饭团🍙波波,即系紫菜碎捞饭,紫菜好脆,非常特别韩式饭卷,包得够实,材料丰富,调味恰当无骨炸鸡🍗,蜜糖柚子味,炸鸡炸得香脆,里面肉质嫩滑,配上蜜糖同柚子酱,味道清新我地仲追加左半份酱油蒜香无骨炸鸡🍗,尼种口味比较惹味韩式烤肉配生菜,䐁肉炒得好香好入味,洋葱味完全渗入左䐁肉再用爽脆嘅生菜包著食,可加小小韩式辣酱,真系滋味无穷,我地一家人都好钟意尼味菜推荐杂菜煎饼,煎得好香脆,材料亦好足,但有小小油豆腐汤,豆腐好滑,汤有啲辣,配白饭一碗,最后比好辣嘅叔仔ko左,佢话好正,劲冻柚子蜜一大瓶,冰凉解渴又润喉,啱晒食完炸鸡🍗饮这个4人套餐只系$498,有咁多野食,真系好抵,本
啱晒我地

前菜

前菜好开胃,有芽菜,泡菜同薯仔,好入味

豆腐麻酱沙律🥗

韩式饭团🍙波波

韩式饭团🍙波波,即系紫菜碎捞饭,紫菜好脆,非常特别

韩式饭卷

韩式饭卷,包得够实,材料丰富,调味恰当

韩式无骨炸鸡🍗

我地仲追加左半份酱油蒜香无骨炸鸡🍗,尼种口味比较惹味

韩式烤肉配生菜

韩式烤肉配生菜,䐁肉炒得好香好入味,洋葱味完全渗入左䐁肉
推荐

什菜煎饼

杂菜煎饼,煎得好香脆,材料亦好足,但有小小油

嫩豆腐汤

冻柚子蜜

冻柚子蜜一大瓶,冰凉解渴又润喉,啱晒食完炸鸡🍗饮

这个4人套餐只系$498,有咁多野食,真系好抵,本人极之推荐,大家有机会一定要来试试

前菜
豆腐麻酱沙律🥗