2019-08-17 554 浏览
喺香港仔试业紧CafeNeighbourhood Coffee 一直以黎非常渴望,香港仔有间似样d Cafe...而加终于有啦邻近工业大厦,所以Cafe整体感觉好似工厦中嘅绿州咁,店面细细却五脏俱全。今次叫左Iced latte + Double Chocolate Cookies 因为餐枱系金属面,所以影到好bling bling 🤩先讲下latte ,咖啡豆味道偏甜,所以唔需要额外加糖了,整体咖啡唔错。不过自己黎左呢度几次,觉得呢度嘅Flat White 系最好,算系我饮过唔错嘅,咖啡份量同鲜奶嘅配合系最好!另外曲奇🍪方面,每款食品都有得焗热食,朱古力味非常浓,都几大块,不过我觉得偏油左少少,所以唔算非常中意。呢度d食品不定时更新,唔会成日食黎食去都系个款,为客人带d新鲜感😍
喺香港仔试业紧Cafe
Neighbourhood Coffee
一直以黎非常渴望,香港仔有间似样d Cafe...
而加终于有啦
因为餐枱系金属面,所以影到好bling bling 🤩
Double  Chocolate  cookies
Iced  latte