2024-05-28 846 浏览
见完客例牌菜,用呢个apps揾吓附近有乜嘢食,动物大厦成日上镑有好嘢食,咁叫女友呢度求其抽间开饭~漫煮。拣咗~美国牛烧排海佬定食配乌冬+烧三文鱼骨成份嘢放扺,份量都ok, 最吸引我第一口嘅肯定系佢炸三文鱼骨,脆口,嘢味,真系停唔到口食,跟著只炸虾~彼为深色,但佢又唔系㶶,干身脆口,粉浆唔厚,入口都OK.至于牛小排,细细片薄薄哋,入口味道适中,有啲就过火韧韧哋,有啲又好嫩易咬有啲唔平均,到乌冬,无谂过个汤系冻,应该系冰冻,够晒「惊喜」,我哋呢啲小见世面真系唔惯,但我都清晒全部,收货。另一份~吉列三文鱼定食,我偷食咗二旧三文鱼,佢个皮炸得香口,最紧要又系薄浆,虽然都系炸得好深色,但入面三文鱼啲肉一啲都唔实唔柴~不错,香口野一定好味。埋单三佰有找,食物整体ok,如果你问我会唔会再去,我就唔会,因为呢度大把选择,一次就够。Btw, 呢度系电话落单,工厦好密封,二部电话收唔系好到个apps, 叫阿姐帮手,佢已经咁忙,佢好似觉得我玩紧佢咁,唔系好愿意,其实老板写个password 系餐牌,俾客借用你哋个WiFi 咪大家好。回头度:2.5/5
拣咗~美国牛烧排海佬定食配乌冬+烧三文鱼骨

回头度:2.5/5