2024-02-19 239 浏览
香港人讲食pizza永远都只会谂起某D大集团既港式pizza但其实pizza都有分好多种,唔洗下下港式pizza既呢到系用左共享厨房黎做既,所以同一个铺位会有印度菜,亦有韩国菜,我几钟意呢个概念,咁就可以将成本压低,个差价就可以用黎提供最好既食物比客人自制披萨食新餐厅我就一定会点佢地自创既餐点,因为咁就可以最食到佢真正实力pizza超足料,上面有ham, sausage, pepperoni, chicken, onion, bell peppers, pineapple同香港人食开既pizza有少少唔同,佢系薄D既,亦即系更加正宗印度鸡肉煎饼既然都食得,梗系要食返D更加地道既食物啦呢个印度式煎饼香料味超劲,令你食落会觉得好有层次点埋佢地呢个特色印度酱就更加惹味
但其实pizza都有分好多种,唔洗下下港式pizza既
自制披萨

印度鸡肉煎饼
既然都食得,梗系要食返D更加地道既食物啦

呢个印度式煎饼香料味超劲,令你食落会觉得好有层次

点埋佢地呢个特色印度酱就更加惹味