2019-09-03 88 浏览
今日同同事两个落左观塘site,做完野都夜晚喇,顺便食埋饭先走。一路行紧过APM,一路谂紧食咩...经过见到工厦地下有间Bar几特别,于是就决定系度开餐😆讲得系Bar,当然有啤酒、Cocktail咁啦。不过听日都仲要返早落site,所以我地就咁叫野食填饱个肚就算🤷‍♀️我地点咗个正鸡沙律,同事就要左个咸蛋黄鸡堡,我地再叫咗一份肉汁芝士薯条share黎食🙂正鸡沙律嘅鸡烹调得好好,鸡肉又嫩滑又juice,而且一啲都唔肥。沙律菜好够份量,配上柚子醋汁,好健康。两件番茄又大又多汁,再加埋鸡件同红腰豆,几饱肚、够晒食😊咸蛋黄鸡堡我地就无分开,直接成个食喇,同事俾咗一旧咸蛋黄鸡我食。汉堡嘅鸡肉同正鸡沙律一样,又嫩滑又多汁。加上近热爆嘅咸蛋黄酱,真系好夹好惹味😋肉汁芝士薯条,薯条系麦当劳𠮶款幼切薯条,炸得金香脆口,配上肉汁芝士,叉起上黎食果阵仲有拉丝添,确系无得输😆一路食嘅时候,都有唔少人黎到坐低食野,见个个都无拎袋,相信都系食完又要返公司继续做野。依间Bar系巧明街工厦之中,如果仲要OT都仲算有好野食,而且又可以快食快闪。如果做完野,可以成班同事过黎饮返杯添😉餐厅兼备咗快食同悠闲于一身,真系一间唔错

肉汁芝士薯条

一路食嘅时候,都有唔少人黎到坐低食野,见个个都无拎袋,相信都系食完又要返公司继续做野。依间Bar系巧明街工厦之中,如果仲要OT都仲算有好野食,而且又可以快食快闪。如果做完野,可以成班同事过黎饮返杯添😉餐厅兼备咗快食同悠闲于一身,真系一间唔错嘅餐厅👍🏻

2019-09-02
用餐优惠