2019-05-10 232 浏览
网上有人介绍呢间台湾嘢几好食,见今日路过观塘就试试佢啦…【肉燥饭+盐酥鸡+樱花虾青菜+盐酥花技丸+波霸奶茶】落单时有得拣 多饭/ 少饭,多肉燥 / 少肉燥,我好钟意每粒饭都有汁,所以拣咗多肉燥,刚刚好捞晒成碗饭😆虽然肉燥味道淡咗少少,但系加埋香脆盐酥鸡味道就啱啱好,盐酥鸡炸得非常脆口,食落唔觉油腻,忍唔住食晒成块邪恶嘅鸡皮🤤花技丸够弹牙都几好,波霸奶茶茶味浓郁,珍珠有咬口又唔会太硬👍🏼👍🏼👍🏼【牛肉面+樱花虾青菜+胚芽奶茶】牛肉腌得入味有咬口,汤底有浓浓既牛肉味又唔会太咸,不过面质就差少少比较淋,如果面质弹牙就正喇😅胚芽奶茶同样茶味浓郁,胚芽份量十足👍🏼饮品采用台式饮品品牌"赏茶",我地拣嘅套餐仲有得免费升级大杯饮品,大杯到饮唔晒要拎走一路行一路饮😂以呢个份量同埋价钱黎讲系非常抵食👍🏼👍🏼👍🏼
网上有人介绍呢间台湾嘢几好食,见今日路过观塘就试试佢啦…

以呢个份量同埋价钱黎讲系非常抵食👍🏼👍🏼👍🏼
肉燥饭+盐酥鸡+樱花虾青菜+盐酥花技丸
牛肉面+樱花虾青菜
台式饮品品牌"赏茶"
2019-05-10
午餐
肉燥饭+盐酥鸡+樱花虾青菜+盐酥花技丸
牛肉面+樱花虾青菜
台式饮品品牌"赏茶"