2017-04-17
成日食APM食到有d闷?呢间新开张既工厦餐厅可以系大家既新选择👍D4出口一出转右上一层就揾到,好方便 新张开业无耐,一入到去睇落感觉好清新✨ lunch set日日都唔同,我同朋友2个去食,叫左台式肉燥饭+炸猪扒、台式肉燥手工面+猪软骨仲有小食炸杏鲍菇 食台湾野,重点紧系唔少得珍珠奶茶,呢间餐厅原来同赏茶合作,奶茶质素有保证👍👍👍我最爱既波霸珍珠奶茶呀😍😍😍朋友就叫左翡翠柠檬,好味 等左5分钟,主菜到喇🍴 食台湾野通常最怕热气,友人咁啱生飞滋,呢个餐就啱晒佢基本功食物够热,面质唔会太硬或太淋啱好。猪软骨够淋够入味,like!我叫既肉燥饭味道同一般台式店差不多,份量啱啱好,唔会话超大碗。酥炸猪扒新鲜炸起,未食入口已经好香椒盐味,入口松化又唔会食到成口油,好食!炸杏鲍菇唔好睇佢成旧老姜咁,原来都几好食入口juicy唔会炸到干僧僧,食左咁多肉好彩都叫有d纤维落下肚😄 店内仲有wifi,可能因为新张开业,老板同店员都好nice,老板仲虚心问我地意见添😂 同朋友喺餐厅坐左2个几钟,总结来讲都几舒服。食左咁多野埋单都只系每人55蚊,哇!抵食㖞!下次都会再来帮衬(见到隔离枱个蛋饼都好吸引☺下次一定
食左咁多野埋单都只系每人55蚊,哇!抵食㖞!下次都会再来帮衬(见到隔离枱个蛋饼都好吸引☺下次一定要试!)